tiistai 28. tammikuuta 2014

Ilon hetkiä





Ilon hetkiä -polvisukat valmistuivat ennätysnopeasti, koska kaikissa muissa villasukissa oli jo reiät. Parhaimmillaan (tai pahimmillaan) villasukat kestävät jokapäiväisessä käytössä vain kuukauden ennen kuin menevät pohjasta rikki.

Ohje on Novitan sukkalehdestä, mutta ohjetta seurasin vain silmukkamäärässä, kavennuksissa sekä kantapäässä. Silmukoita olisi saanut olla muutama vähemmän; sukat on hyvät housujen päällä, mutta liian isot ihoa vasten.

Sukkiin on käytetty pääasiassa 7 veljstä -lankoja, joista haluaisin päästä eroon. Vihreä ja tummanharmaa/-ruskea on jotain vanhoja jämälankoja. Yhteensä lankaa kului 201g.

lauantai 4. tammikuuta 2014

Vuonna 2014




Siinä ne on, keskeneräiset neuletyöt (tai osa niistä), jotka löysin lankakaapista. Laskin, että kesken on kahdeksan työtä ja purkamista odottaa viisi työtä. Laitoin keskeneräisten listan tuohon sivupalkkiin, jotta ne tulisi tehtyä loppuun. Lisäsin siihen myös lankavarastoni, katsotaan kuinka paljon saan sitä vähennettyä...

En tehnyt mitään suurempia uuden vuoden lupauksia. Tietenkin ne perinteiset lisää liikuntaa, vähemmän herkkuja -lupaukset piti tehdä. Päätin, että joka kuun lopulla asetan seuraavalle kuukaudelle tavoitteita, mitä pitää tehdä. Tammikuun tavoitteet ovat
* kaksi neuletyötä valmiiksi
* kaksi kirjaa luettuna
* joka päivä ulos (tänään en päässyt)
* Ruokarahabudjetti 500-600€
* ei uusia lankoja
* keskeneräiset ompelutyöt valmiiksi
* ei saa ostaa karkkia tai herkkuja (niitä on kyllä kaapeissa)


Katsotaan, onnistunko noissa..