perjantai 12. maaliskuuta 2010

Perjantai





Perjantait on kivoja päiviä. Yleensä silloin on mahdollisuus lähteä johonkin -joko yksin tai sitten koko perheen voimin. Miehellä on perjantaisin vapaapäivä. Tänään käytiin lähikaupungissa kahden nuorimman lapsen kanssa ostamassa kuopukselle vaatteet 1-vuotiskuvaan sekä mun lempikaupassa Ruohonjuuressa. Ruohonjuuresta piti hakea vain valkosipuliraetta tai -rakeita, miten sen nyt haluaakin sanoa, mutta mukaan tarttui myös shampoota, sappisaippuaa, kookosöljyä ja imetysteetä. Kookosöljystä olisi tarkoitus valmistaa raakasuklaata. Imetysteetä ostin, kun se oli tarjouksessa. Niin, kyllähän mä vielä imetän tuota kuopusta ja aion imettääkin vielä pitkään, eli ei se ihan turha ostos voinut olla. Sitä paitsi, se on aika hyvää. =)

Kaupungilla kävely oli 3-vuotiaan mielestä varmaan ihmeellinen kokemus. Niin harvoin kuitenkin käydään. Piti ihmetellä paikallisbusseja ja ambulanssikin nähtiin ja vieläpä hälytysajossa. Meinasi poika pysähtyä keskelle suojatietä, kun kuuli piipaa-äänen. Kädestä ei olisi saanut pitää ollenkaan kiinni. "Ite lälelee", kuului vähän väliä, kun yritin vaivihkaa pitää takista kiinni. Kotimatkalla poika nukahtikin autoon ja kotona jäi sitten heti ulos leikkimään, eikä mennyt enää päiväunille. Iltapäivällä piti pitää lepohetki lattialla tyynyjen seassa.

2 kommenttia:

 1. Vitsi,teillä on jo pääsiäisruohot kasvamassa:)
  Meillä pussi on odottanut tuossa hyllyllä jo kohta kaksi viikkoa...
  Huomasin tekstejäsi lukiessani että teilläkin on rintamamiestalo,onneksi olkoon!Niin meilläkin.Remonttia piisaa mutta sitä tehdään aina kun jaksetaan,mitens teillä?Olisi kiva nähdä kuvia talostannekin.

  VastaaPoista
 2. Ohrat kasvoi ja kuihtui. Uutta ruohoa pitäisi laittaa pikaisesti tulemaan . Tuo ohra oli esikoisen istuttama.
  Juu, rintamamiestalossa asutaan. Alakertaan ollaan tehty täysremppa, yläkerta oli remontoitu ennen meidän muuttoa. Kellarikerrokseen ei olla tehty mitään.

  VastaaPoista