sunnuntai 28. elokuuta 2011

Sunnuntaiherkku



Sain ämpärillisen karviaisia. Yksi mun lempimarjoista. Kaksi ekaa päivää pidin vaan ämpäriä keittiön tasolla ja kävin jatkuvasti napsimassa siitä marjoja. Meille tulee ihan ehdottomasti karviasipensaita takapihalle, mieluiten vielä tänä syksynä. Sekä punaisia että vihreitä. Ämpärillinen marjoja on kuitenkin vähän liikaa sellaisenaan syötäväksi, joten päätin tehdä vanhan tapani mukaan mehua. Ja mehu ei muuten tarvitse yhtään sokeria, kun sen laittaa pakastimeen säilöön. Halusin kuitenkin kokeilla ennen mehustamista, miltä maistuu karviaiskeikauskakku. Ohjetta piti vähän muuttaa; fariinisokerin tilalle laitoin ruokosokeria, tavallisen sokerin tilalle steviaa ja leivinjauheen tilalle soodaa, kun leivinjauhe oli loppu. Lopputulos onnistunut, eikä liian makea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti