tiistai 4. elokuuta 2009

Broilervuoka


Piti keksiä mulle ja miehelle joku ruoka, kun lapset söivät broiler-pastalaatikkoa. Tällainen herkku siitä syntyi:

1 pkt maustamattomia broilerinleikkeitä pilkottuna
vettä
mausteita (rose- ja mustapippuria, merisuolaa, timjamia)
Creme bounjour cuisine; valkosipuli&yrtti
(iso) loraus kermaa
juustoraastetta
nokkosta (pinaattia)

Porkkanoita, lanttua, kesäkurpitsaa suikaleina
kukkakaalia nuppuina

Vesi kiehautetaan, broilerit ja mausteet lisätään ja annetaan kiehua 5 min. Lisätään jäinen nokkonen ja annetaan sulaa. Joukkoon creme bonjour, kerma ja juustoraaste. Kaadetaan vuokaan raakojen kasvisten päälle. Sekoitetaan kastike ja kasvikset ja ripotellaan päälle juustoraastetta. Vuoka uuniin (175 astetta) sopivaksi ajaksi. Nautitaan esim. kyssäkaalin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti