perjantai 30. syyskuuta 2011

9-vuotias


Esikoinen täytti 9 vuotta. Tein synttäreille Angry Birds-kakun. Onnistui ihan hyvin, ottaen huomioon mun taitoni, joita ei siis ole. Marraskuussa on Tuholaisen vuoro juhlia.

torstai 8. syyskuuta 2011

Ihan tavallinen








Rauhallinen aamupäivä, ei mihinkään kiire. Juon kahvini hitaasti, kun lapset leikkivät. Selaan kirjakerhon lehteä ja kirjoitan luettavia kirjoja muistiin. Minulla on luettavien kirjojen listoja aika monta. Aamupäivällä vähän puutarhahommia Tuholaisen kanssa. Levitämme kuorikatetta havupenkkiin. Käyn syömässä pari luumua ja totean, että ne alkaa ihan kohta olla jo ylikypsiä. Osa maistui jo pahalta.

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Vihertää



Pari t-paitaa; toinen Tuholaiselle, toinen Kirppuselle. Alemman paidan kangas on ostettu mun imetyspaitaa varten joskus ja siitä jäi sen verran yli, että sain ainakin tuon paidan tehtyä. Harmi, kun en enää imetä Kirppusta, niin ei sitä paitaakaan tule käytettyä. Oltaisiin oltu "samikset". :)

maanantai 5. syyskuuta 2011

365





Ihana Aurinkoinen aamu. 365 päivän päästä ikäni alkaa uudella kymmenluvulla. Minulla on 365 päivää aikaa toteuttaa tiettyjä haaveita. Osa helpompi toteuttaa, osa vaikeampi. Suurin toteutettava asia taitaa olla työpaikan hankkiminen.

lauantai 3. syyskuuta 2011

Omppu-pomppu





Varma syksyn merkki; omena tuoksuu sisällä. Tällä kertaa hillona ja uuniomenapaistoksena. Ehkä jonain päivänä täällä tuoksuu omenapiirakka. Sellaisenaan en meidän puiden omenia syö, tykkään oikeastaan vain punakanelista.