tiistai 21. joulukuuta 2010

Porkkanalaatikko

.




Sytytä leivinuuni.
Kuori ja pilko porkkanat.
Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
Soseuta porkkanat, lisää loraus siirappia, kermaa ja hieman mustapippuria.
Jätä seos odottamaan, että tuli sammuu ja uuni jäähtyy.
Laita sosetta vuokiin ja päälle voita.
Laita laatikot leivinuuniin miedolle lämmölle moneksi tunniksi.
Ota laatikot pois iltahämärässä lasten jo nukkuessa.
Kaada lasillinen punaviiniä ja ota pikkiriikkinen maistiainen laatikosta

3 kommenttia:

  1. Ah, kuulostaa hyvältä! Nautinnollista Joulunaikaa Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kauhean kiva toi porkkanakuva, kaikessa yksinkertaisuudessaan..!

    VastaaPoista