sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Aamiaispelastus



Aamiaispelastus on loistava piirakka, kun pitää käyttää vanhaksi meneviä lihoja/kaloja/kasviksia tai vaikka juustoa. Se on myös hyvä aamupala silloin, kun tietää, että pitää syödä hyvin, mutta ei oikein olisi aamulla aikaa tehdä mitään kunnon aamupalaa. Tämänhän voi tehdä jo edellisenä iltana valmiiksi. Tänään tein kyseisen piirakan suppilovahveroista, paprikasta, aurajuustosta ja juustoraasteesta. Huomenna käännetään auton nokka kohti savoa heti aamulla, joten aamiaisen pitää olla nopea. Ja riittää sitä varmaan evääksikin.

1 kommentti:

  1. englantilaiset syö hyvin aamuisin

    (neljäs kerta yritän nyt tuota sananvahvistustasi...

    VastaaPoista